Informare – Insolvența companiei norvegiene Euroteam AS

 

Prin decizia Curții de Insolvență din Oslo din data de 6 septembrie 2012 a fost declanșată procedura de insolvență în cazul companiei Euroteam AS, având drept obiect de activitate comercializarea online a biletelor pentru diferite evenimente – concerte, evenimente sportive etc. Curtea l-a desemnat ca administrator pe domnul avocat Siv Sandvik, partener în compania Bull & Co.

Consumatorii care au un drept de creanță împotriva companiei Euroteam AS – de ex. au achiziționat bilete pentru diverse evenimente care nu le-au fost livrate – pot trimite o solicitare către administrator la adresa de e-mail: euroteam@bullco.no.

În mesaj se vor menționa următoarele:

  • Datele personale ale consumatorului: nume/prenume, adresă, date bancare (cont IBAN, banca, cod SWIFT)
  • Natura/tipul solicitării: solicitare de rambursare a costului biletelor plătite și nelivrate, compensații pentru cheltuielile legate de deplasarea la evenimentul pentru care au fost achiziționate acele bilete (costuri de transport și de cazare)
  • Valoarea principală
  • Dobânzi – până la data de 25.07.2012

Consumatorii sunt rugați să specifice moneda – EUR, NOK, USD etc. și să atașeze mesajului copii ale documentelor relevante: confirmarea comenzii, dovada plății (extras bancar etc.), corespondența purtată cu reprezentanții companiei, rezervarea cazării și dovada plății acesteia, rezervarea biletelor de transport și dovada plății acestora.

Solicitările pot fi transmise și în scris, prin poșta normală, la următoarea adresă:

EUROTEAM AS KONKURSBO
v/Advokat Siv Sandvik
Postboks 2583
0203 Oslo

Toate solicitările trebuie trimise până cel târziu la data de 11.10.2012.

Pentru informații suplimentare puteți accesa adresa web a administratorului – www.bullco.no.

Cazurile transmise către ECC Romania de consumatori români până în prezent vor fi închise, iar consumatorii trebuie să urmeze procedura descrisă mai sus pentru a-și recupera creanța.

print