Centrul European al Consumatorilor România anunţă publicarea variantei electronice a broşurii „Stop risipei de alimente”

 

Centrul European al Consumatorilor din România are plăcerea de a anunţa publicarea în format electronic a broşurii „Stop risipei de alimente”, broşură ce conţine 10 sfaturi utile, în toate limbile statelor Uniunii Europene, în privinţa modului de reducere a risipei de alimente, economisirea banilor cheltuiţi pe alimente precum şi pentru protejarea mediului.

Varianta electronică a broşurii este disponibilă la adresa: 
http://ec.europa.eu/food/food/sustainability/docs/tips_stop_food_waste_ro.pdf

ECC-Net este alcătuită din centrele europene pentru consumatori din 29 de ţări (27 state membre ale U.E., plus Norvegia şi Islanda), şi este co-finanţată de Direcţia Generală de Sănătate şi Protecţia Consumatorilor a Comisiei Europene şi de către fiecare dintre statele membre. Scopul reţelei este de a crea încrederea în piaţa internă europeană, oferind consumatorilor informaţii utile în privire la drepturile lor, consiliere şi ajutor în achiziţii transfrontaliere.

În Europa, „Reţeaua Centrelor Europene ale Consumatorilor ", îi ajută pe consumatori în ceea ce priveşte problema cumpărăturilor transfrontaliere.

http://ec.europa.eu/consumers/ecc/index_en.htm

În România, „Centrul European al Consumatorilor ", oferă consumatorilor o gamă variată de servicii, de la informarea asupra drepturilor lor, la oferirea de consultanţă şi sprijin în rezolvarea problemelor pe care le întâmpină. https://www.eccromania.ro/

print