Mențiuni legale

Limitarea responsabilității:

Punctul de Contact SOL din cadrul Centrului European al Consumatorilor din România depune toate eforturile pentru a asigura că informațiile oferite prin intermediul site-ului său sunt exacte și actualizate. Cu toate acestea, Punctul de Contact SOL nu poate garanta că toate informațiile sunt exacte și actualizate.

În nicio situație, Punctul de Contact SOL nu va răspunde pentru:

  • orice prejudiciu direct sau indirect rezultat din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor prezente pe site și/sau din informații incomplete, incorecte ori neactualizate.

  • orice prejudiciu rezultat din conținutul extern al altor site-uri care au link-uri pe site-ul ECC Romania / Punctului de Contact SOL.

Drepturi de proprietate intelectuală:

Toate drepturile asupra site-ului www.eccromania.ro/sol aparţin Centrului European al Consumatorilor din România (ECC Romania) - Asociația Pro Consumatori. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.eccromania.ro este posibilă numai cu acordul prealabil scris al ECC Romania. Materialele de informare, informaţiile prezentate pe acest site pot fi folosite doar pentru uz individual şi nu pot fi folosite în scopuri comerciale.

Informații importante:

Centrul European al Consumatorilor din România nu are personalitate juridică și este un proiect derulat de Asociația Pro Consumatori, tel: 021/311.02.43, e-mail: office[at]apc-romania.ro.